Atrévete a Opinar

Els records són joies

By on 01/04/2013 in Boxed Society with 0 Comments

Com ja hem fet en d’altres posts, us presentem una idea innovadora que creiem està transformant la manera de viure i entendre la societat. Memorias Ediciones fa un any i es consolida com la primera empresa de Catalunya dedicada exclusivament a escriure i editar llibres de Memòries personals i de família. Per transmetre historia, coneixements professionals, conceptes i maneres de veure, i viure la vida. Publicar un llibre de memòries ja no és una cosa exclusiva de gent famosa: totes les vides mereixen ser explicades.

memorias i edicionesAquesta empresa que ja compte amb un equip de deu treballadors ha estat acceptada en el programa d’idees innovadores -i tecnològiques- del 22@ de Barcelona. En el primer any de vida han fet 8 llibres i en ja en tenen 10 més en execució i estan ampliant la gama de productes ràpidament.

Trobareu tots els títols a: www.memoriasediciones.com, des de Boxed Press us recomanem fer-ne una ullada.

About the Author

About the Author: Economista y aficionado controversista. Gran admirador de las tendencias que mueven el mundo aunque a veces se tenga que luchar contra ellas. También le gusta el mar. .

Subscribe

If you enjoyed this article, subscribe now to receive more just like it.

Déjanos tu comentario crítico!

Top