Atrévete a Opinar

És Ara o Mai

By on 04/04/2013 in Boxed Society with 1 Comment

Em sap greu contradir al Sr. Manuel Milián Mestre, però acaba de dir per la ràdio que ara no era el moment d’intentar la independència de Catalunya, fent tot seguit una abrandada defensa del gir del President Mas. És més, ha dit que aquest procés s’ha de fer en temps de bonança.

Home de déu. Una cosa és que vostè sigui contrari a la independència de Catalunya i una altre que s’empassi una roda de molí d’aquesta envergadura (imagino que no ens la vol fer tragar als demés, sinó que vostè se l’empassa abans).

Si ara, que la independència és una solució al drama que viuen els que habiten a Catalunya, no és el moment. Quan la independència no solucioni rés més que la història i la llengua, aspectes que no importen gens ni mica a molts dels immigrants que ni coneixen la història del vençuts ni parlen la llengua de la terra que els acull, però que voten, això sí, serà llavors la hora de plantejar la independència? Té raó, llavors serà la hora de perdre la votació.

Crec que la alegria de veure que no hi haurà independència li ha fet dir aquesta bajanada.

La seva continguda satisfacció la comparteixen molts dels opinadors professionals afectes als partits contraris a la independència de Catalunya. Però encara no he sentit rés de la magnitud de la seva asserció. Una cosa és està content de que el President Mas hagi reculat i no s’escolti la veu del poble. I l’altre és deixar-se emportar per l’entusiasme, o simplement creure que els independentistes som rucs.

És ara o mai. No hi ha volta de full.

I el problema és que no s’està treballant per aconseguir guanyar la consulta. El President Mas dona la impressió que la llenceria li fa ferum i Esquerra està buscat margarides que esfullar.

Però no n’hi ha per tant. Els projectes nacionals passen, les llengües desapareixen i les cultures s’esmicolen, i la gent sempre acaba tenint una pàtria. Hi sortirem guanyant. “La roja” ha ganado a Francia con una forma de jugar fantástica inventada por un marqués de Salamanca.

Felicidades

Israel Precio

About the Author

About the Author: .

Subscribe

If you enjoyed this article, subscribe now to receive more just like it.

There is 1 Brilliant Comment

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Jordi Aluju says:

    Ni parlar-ne de projectes nacionals que passen !!! Això no hi ha qui ho reculi.
    I crec que el President mas ho sap. Altra cosa es responsabilitat amb el dia a dia.
    Jo encara confio en ell. No crec que ens defraudi, però si ho fa, ja ens espavilarem la resta, que ja devem ser uns 2 milions.

Déjanos tu comentario crítico!

Top