Atrévete a Opinar

Una metodologia per la impunitat

La enèsima constatació de que “elestadospañol” és un Estat profundament mafiós, sotmès per un règim de gangsterisme, presidit pel caritatiu capo Fernàndez, que cada cop que destrueix a algú es persigna pietosament, m’ha fet pensar de nou en un sistema per garantir-me la impunitat.

 

Ara els hi explico per si volen fer-ne una de grossa sense pagar-ne les conseqüències.

 

El sistema és ben simple. Faci que gravin la seva malifeta de manera aparentment il·lícita i que a sobre la manipulin mínimament la gravació, sense modificar la substància (no cal). Ara només cal fer pública aquesta gravació. La denúncia ni tan sols serà admesa a tràmit, doncs la prova és il·lícita.

 

No recorden casos com la del Sr. Zaplana? Del Naseiro? Del Fernández? Etc. Tot el món és conscient de la seva talla moral; però ells encara en fan escarni. El Zaplana folrant-se, que per això està en política, tal com el va dir. El botxí Fernández fent-se la víctima, tot encomanant el seu calze al totpoderós. L’Alonso traient pit  amb el seu excés de zel.

Corrupcion en españa

Si la malifeta ja està en els tribunals, abans d’entrar facin que algun funcionari qualsevol cometi un error que invalidi el procediment i llestos. Passa cada dia.

 

La veritat és que no entenc el principi jurídic que aixopluga la impunitat. Està clar que qui faci una gravació il·lícita ha de penar. En especial el funcionari que cometi un error que invalidi un procediment. Però aquesta penalització no hauria d’anular-lo, ni de obligar al sistema a fer veure que no ha passat rés.

 

Així anem.

Tags: , ,

About the Author

About the Author: .

Subscribe

If you enjoyed this article, subscribe now to receive more just like it.

There Are 2 Brilliant Comments

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Jordi Aluju says:

  Així anem….

 2. jake says:

  Un mal frecuente del que no escapan tampoco los gobernantes “molt honorables”. Hablar de gangsterismo en la cultura del 3-5% ,más bien proxenetismo, y criticar al gobernante foráneo es encomiable siempre que se hagan los deberes en casa y linchen públicamente al que lleva la friolera de 25 años estafando a los catalanes (eso sí es ceguera intencionada). Ojalá lleguen arriba políticos que incentiven la agilidad judicial y esos casos de corrupción terminen en tribunales mucho antes de salir del gobierno, en toda España 😉

  hay que averiguar qué lleva a la gente a postularse para político y reconoceremos la simiente de la ambición personal.

  saludos

  p.d. no se queje, en México se estila el 15%, en Panamá está rondando el 10%, en Perú ronda el 7%, y ya existe desde los romanos, mucho antes de Cataluña o España.

Déjanos tu comentario crítico!

Top