Atrévete a Opinar

PERE NAVARRO

By on 03/09/2013 in Boxed Society with 0 Comments

Lamento haver de repetir-me: M’aterra la estultícia de molt polítics. Sembla com si fossin on són per la seva facilitat d’insultar la intel·ligència amb la tranquil·litat que dona no saber el que es diu.

Senyor Pere Navarro, si us plau, dediquis a lo que millor sap fer: descompondre el PSC; però no cal que faci declaracions públiques, pot fer-ho calladament. Ho fa tant bé que no li calen altaveus.

Quan Vostè, amb cara d’haver descobert la sopa d’all, demana que qui convoqui una manifestació pagui les despeses que l’exercici d’aquest dret ocasioni, caldria que es preguntés si per fer aquesta manifestació a la televisió pública hauria Vostè de pagar.

Miri, sap què? Retiro lo dit. Si una cosa anés per l’altra jo li faria costat. Perquè, ben mirat, gaire bé mai els polítics fan declaracions que siguin ni certes, ni interessants, ni tan sols susceptibles de constituir notícia. Tan sols intenten manipular la opinió pública a favor dels seus miserables interessos. I si volen fer això que paguin. Com fa el “senyor” Berlusconi. Que diu les seves bajanades en televisions de la seva propietat, o sigui pagant ell. Però Vostè, que no té ni un duro, haurà de desaparèixer del mapa públic, ja que l’únic militant que paga la quota deu ser la Senyora Tura que es guanya la vida fora de la política, no pas com el tal senyor Balmón, que mai s’ha pogut deslletar de la mamella política, ja que no te ni ofici ni benefici.

Seguir la intel·ligència del senyor Pere Navarro, implica irremissiblement defensar que només es poden manifestar els rics.

Cal ser ben idiota o molt fatxa. Ni això. Sols molt idiota, ja que els fatxes han aprés a no dir-les tant grosses.

Isabel Wagensthal

About the Author

About the Author: .

Subscribe

If you enjoyed this article, subscribe now to receive more just like it.

Déjanos tu comentario crítico!

Top