Atrévete a Opinar

Sobre el referèndum

By on 06/07/2016 in Catalunya with 1 Comment

Ara, després que Espanya votés al PP arreu, molts s’apunten a defensar el referèndum sobre l’autodeterminació, fins i tot l’ínclit senyor Iceta – per cert, permetin-me una digressió: el senyor Iceta no balla, simplement es debat per surar entre la miasmàtica teranyina  de rotundes ambigüitats, malgrat el PSC es vagi enfonsant gloriosament. “perdonin, però algú ho havia de dir” –

 

Doncs rés més perillós, que per això s’hi apunten.

 

El referèndum és una eina imprescindible, però s’ha d’emprar quan asseguri l’èxit. Malgrat la pudent fortor que desprèn els resultats de la darrera votació, si ara es fes un referèndum, es perdria, doncs la majoria dels que ara el volen hi votarien en contra. S’ha de votar la independència quan la nova constitució estigui perfectament acabada i aprovada pel Parlament i, sobre tot, sigui prou progressista per engrescar als que ara votarien en contra i fer-ho després d’una intensa i exhaustiva campanya de difusió i propaganda.

 

Mai abans.

Tags: , , , , ,

About the Author

About the Author: .

Subscribe

If you enjoyed this article, subscribe now to receive more just like it.

There is 1 Brilliant Comment

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Javier de Vicente says:

  Estás frente al televisor y ves anuncios: 90% de cosas fabri/comercializadas por Cataluña.
  Salen pueblos de la meseta: Pobres. Gentes poco cultivadas. Salen pueblos/ciudades catalanas: Bien preparadas, con pasta, hablan buen castellano, mejor catalan. Se expresan bien.
  ¿Que no dejaría el resto de España de comprar “la mejor alternativa” que representan los productos catalanes?
  Cierto es que es la mejor alternativa. Cierto es que un 50% de Cataluña es charnega.
  Cierto que hasta hoy hemos, seguimos comprando productos catalanes. Cierto que Franco murió hace muchos años (¿no se equivocará el Rufián?)
  Cierto, cierto.
  Pero….
  Den el paso. Pongannos a prueba. Las pasaremos putas. Buenos hasta que se deja de ser. De repente, la catástrofe. Perderemos un ojo y una mano. Otros se quedarán ciegos y en silla de ruedas.
  Asi dejaremos de robarles a ustedes, niños bonitos. No hará falta.

Déjanos tu comentario crítico!

Top