Atrévete a Opinar

Via Catalana cap i per la Independència

By on 05/09/2013 in Boxed Society with 0 Comments

 

Ja queda menys  per la Diada i sembla ser que alguns polítics es volen apuntar al carro de la Via Catalana cap a la Independència, però només amb la finalitat de desvirtuar l’objectiu real de la cadena. Curiosament, un d’aquests personatges és Duran i Lleida, que segons ha explicat, tots aquells dirigents d’UCD que hi participin ho faran per defensar el dret a decidir.

goodbye

A mi personalment, em sembla una falta total de respecte cap als ciutadans que han decidit participar, però també cap a l’ANC, ja que segons les declaracions de Duran “no importa el que vulguin manifestar els organitzadors de la Via Catalana” atemptant així, al pudor de milers de catalans.

La presidenta del Parlament, Núria de Gispert, en la seva aparició a “Els Matins” de TV3, tot i voler donar una imatge de neutralitat, no va dubtar en recalcar que el lema de la Via és “cap a la Independència” i no “per”. Per tant, la presidenta del Parlament veu amb bons ulls que tots aquells a favor del dret a decidir hi participin.

murallaxinesa

Via Catalana a la Gran Muralla Xinesa.

 

Potser sóc jo que estic a tocar del deliri i no acabo d’entendre les coses però, per què no deixen d’interpretar el lema a la seva manera i passar per alt la voluntat dels organitzadors? Tan difícil és respectar la opinió dels ciutadans?

 

 

 

Tot i que aquest tipus de declaracions em treuen de polleguera, admeto que al mateix temps fan que em senti orgullosa dels catalans que han fet possible la Via Catalana cap a la INDEPENDÈNCIA, ja que és una oportunitat per mostrar al món la nostra reivindicació, silenciant així, a tots aquells que volen treure-li força i donant empenta a la classe política perquè s’afanyin, no sigui cas que haguem de pagar també les despeses dels possibles JJOO a Madrid -del 2040?-, quan ni tan sols inverteixen en el corredor mediterrani.

1378032554216viacatalanac4

Via Catalana a Central Park, Nova York.

 

J. Miret

About the Author

About the Author: .

Subscribe

If you enjoyed this article, subscribe now to receive more just like it.

Déjanos tu comentario crítico!

Top